Отидете към основна версия

1 580 3

Скандал избухнал в съблекалнята на Манчестър Юнайтед два дни преди унижението от Брентфорд

  • манчестър юнайтед

Изглежда нещо е сериозно сбъркано в английския гранд

Кризата в Манчестър Юнайтед продължава да се задълбочава, като след унижението от Брентфорд през уикенда Manchester Evening Standard публикува информация, че на тренировъчната база е избухнал скандал между футболистите само два дни преди злополучния мач.

Не се посочват конкретни имена на замесените играчи, но се спекулира с името на Хари Магуайър и препотвърждаването на позицията му на капитан в клуба.

По-рано Ерик тен Хаг заяви, че именно колегите на английския бранител са инициирали запазването на символичната му роля, но само няколко седмици по-късно изглежда така, сякаш Магуайър не е обединяващата фигура, която очакват всички на „Олд Трафорд“.

„Червените дяволи“ започнаха новата кампания със загуба още и от скромния Брайтън, а идният уикенд Ливърпул ще пристигне в „Театъра на мечтите“. Феновете обаче инициират протест, с който целят да оставят трибуните празни за „Дербито на Англия“, тъй като очакванията очевидно са за пореден разгром от „мърсисайдци“. Надеждите там са за раздяла с фамилия Глейзър, която се смята за основен виновник за пропадането на клуба след ерата на сър Алекс Фъргюсън.

Не бива да пренебрегваме и историите около Кристияно Роналдо, защото португалецът недвусмислено показа, че иска да си тръгне, а през уикенда се появи слух, че договорът му може да бъде разтрогнат. По-късно това бе опровергано с официална позиция на Манчестър Юнайтед.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини