15 Август, 2022 16:03 1 569 3

Скандал избухнал в съблекалнята на Манчестър Юнайтед два дни преди унижението от Брентфорд

  • манчестър юнайтед

Изглежда нещо е сериозно сбъркано в английския гранд

Кризата в Манчестър Юнайтед продължава да се задълбочава, като след унижението от Брентфорд през уикенда Manchester Evening Standard публикува информация, че на тренировъчната база е избухнал скандал между футболистите само два дни преди злополучния мач.

Не се посочват конкретни имена на замесените играчи, но се спекулира с името на Хари Магуайър и препотвърждаването на позицията му на капитан в клуба.

По-рано Ерик тен Хаг заяви, че именно колегите на английския бранител са инициирали запазването на символичната му роля, но само няколко седмици по-късно изглежда така, сякаш Магуайър не е обединяващата фигура, която очакват всички на „Олд Трафорд“.

„Червените дяволи“ започнаха новата кампания със загуба още и от скромния Брайтън, а идният уикенд Ливърпул ще пристигне в „Театъра на мечтите“. Феновете обаче инициират протест, с който целят да оставят трибуните празни за „Дербито на Англия“, тъй като очакванията очевидно са за пореден разгром от „мърсисайдци“. Надеждите там са за раздяла с фамилия Глейзър, която се смята за основен виновник за пропадането на клуба след ерата на сър Алекс Фъргюсън.

Не бива да пренебрегваме и историите около Кристияно Роналдо, защото португалецът недвусмислено показа, че иска да си тръгне, а през уикенда се появи слух, че договорът му може да бъде разтрогнат. По-късно това бе опровергано с официална позиция на Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Про100 100

    9 1 Отговор
    Докато не махнат дървото Магуаер все ще са на опашката. Нападателите определено не могат да вкарат толкова голове колкото тоя пуска....
  • 3 МърсиСайд

    6 0 Отговор
    глейзър гледат да продават фланелки, не да градят отбор !!