Отидете към основна версия

813 0

Юнайтед остава без най-добрия си защитник за цели 6 двубоя

  • рафаел варан-
  • манчестър юнайтед-
  • франция

Новината бе потвърдена лично от Ерик тен Хаг

Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед ще трябва да се справя в следващите си 6 мача във всички турнири без Рафаел Варан. Това обяви на днешната пресконференция Ерик тен Хаг преди срещата с Шериф Тираспол в Лига Европа, цитиран от официалната страница на „червените дяволи“.

29-годишният централен бранител се контузи по време на равенството с Челси през миналия уикенд, а последвалите изследвания са установили, че разстежението в бедрото е сериозно, макар и най-мрачните прогнози за скъсан мускул да бяха разсеяни.

По всяка вероятност в титулярния състав сега ще се завърне Хари Магуайър, който на свой ред страдаше от контузия след паузата за националните отбори отпреди месец. Но англичанинът така или иначе все още е считан за слабото звено в състава, въпреки че е първи избор за капитанската лента.

Варан ще пропусне мачовете срещу Шериф и Реал Сосиедад в евротурнирите, срещата от третия кръг за Кулата на лигата срещу Астън Вила и двубоите от шампионата срещу Уест Хям Юнайтед, Фулъм и отново Астън Вила. Не е ясно обаче дали ще бъде на разположение за Дидие Дешам, който скоро ще трябва да избере 23-ма души за националния отбор на Франция, които да вземат участие в Световната купа.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини