Отидете към основна версия

3 984 2

Без двамата "луди" - толкова!

  • барселона-
  • гави-
  • педри

Педри и Гави са сърцето на настоящия тим на Барса

Снимка: БГНЕС/ЕРА

Барселона е убедителен лидер в настоящото класиране на Ла Лига. Каталунците откъснаха Реал Мадрид с 8 точки, след 22 изиграни кръга. Барса ликува наскоро след супер игра и в Ел Класико-то във финала за Суперкупата на Испания.

Миналата вечер обаче каталунците отпаднаха от евротурнирите. Барса допусна обрат срещу Ман Юнайтед на "Олд Трафорд", в Лига Европа, и рано-рано е аут от ЕКТ.

Как така Барселона се представя по-добре от Реал Мадрид в Испания, а в евротурнирите "кралете" сразиха Ливърпул с 5:2 на "Анфийлд", пък Манчестър Юнайтед надигра Барса? Любопитно питане свързано с 4 гранда.

Отговорът изглежда е лесен, на "Олд Трафорд" не играха Гави (заради натрупани картони) и Педри (поради контузия в бедрото).

Момчетата са на 18 и 20 години, но вече правят отчетливо разликата за Барселона. Няма да е пресилено, ако твърдим, че нито един от батковците им в състава на Барса е с влияние като тяхното, особено що се касае за Педри.

Без двамата "луди" техничари в средата на терена, раздялата с евротурнирите преди още да е дошъл март месец изглежда логична за Барса, при все, че трябваше да спори с "червените дяволи".

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.

Свързани новини