Отидете към основна версия

3 046 5

Напускащ Ботев Пловдив: Станислав Генчев лъжец и идиот!

  • тимур дагуев-
  • станислав генчев-
  • футбол-
  • ботев пловдив

Това стана ясно след негова публикация в социалните мрежи, с която остро напада старши треньора - Станислав Генчев, и пожелава успех на клуба

Отговарящият за изходящите трансфери в Ботев (Пловдив) и доскорошен помощник-треньор на "канарчетата" - Тимур Дагуев, напуска клуба.

Това стана ясно след негова публикация в социалните мрежи, с която остро напада старши треньора - Станислав Генчев, и пожелава успех на клуба.

Ето какво написа Тимур Дагуев в своя Facebook профил, сбогувайки се с Ботев (Пловдив):

"Направих всичко, което можах с пълно уважение и чиста съвест. Да се боря с един идиот, който може да не спира да лъже всеки ден не е в мой интерес. Защо не е интересно? Защото той е слаб опонент и изобщо не е мъж за мен. Бедният човек отвътре е празен. Нула смелост! Най-големият лъжец, който съм виждал. Бог вижда всичко и времето ще покаже всичко станало наяве. Гордея се със свършената работа през последните 3 години. Това никой не може да ми го вземе. Можете да се карате колкото си искате, вече не е мой проблем. Направих всичко, за да се чувствам добре в клуба през тези 3 години. Късмет".

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.

Свързани новини