Отидете към основна версия

1 121 0

Новак Джокович заменя тенис ракетата си със стик за голф

  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • голф

Джокович, пилотът от Формула 1 Карлос Сайнц и бившите футболисти Гарет Бейл и Андрий Шевченко са сред участниците в събитието на 27 септември от Ryder Cup Europe

Новак Джокович ще замени тенис ракетата си със стик за голф по време на мача на звездите преди предстоящия турнир "Райдър Къп" край Рим.

Джокович, пилотът от Формула 1 Карлос Сайнц и бившите футболисти Гарет Бейл и Андрий Шевченко са сред участниците в събитието на 27 септември от Ryder Cup Europe.

"Нямам търпение да пристигна в Рим и да изпитам невероятната атмосфера на турнира "Райдър Къп", който се превърна в легенда", каза Джокович, 23-кратен шампион от Големия шлем, който в момента се състезава на Откритото първенство на САЩ.

Американската актриса Катрин Нютън и бившият шампион на Супербоул Виктор Круз също бяха включени в отборите в мача на звездите, които ще бъдат водени от бившите капитани на "Райдър Къп" Колин Монтгомъри и Кори Павин.

"Райдър Къп" ще се проведе от 29 септември до 1 октомври. Капитанът на Европа Люк Доналд и капитанът на САЩ Зак Джонсън наскоро определиха отборите си от 12 души за събитието.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини