Last news in Fakti

6 Септември, 2023 18:30 1 104 0

Новак Джокович заменя тенис ракетата си със стик за голф

  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • голф

Джокович, пилотът от Формула 1 Карлос Сайнц и бившите футболисти Гарет Бейл и Андрий Шевченко са сред участниците в събитието на 27 септември от Ryder Cup Europe

Новак Джокович заменя тенис ракетата си със стик за голф  - 1

Новак Джокович ще замени тенис ракетата си със стик за голф по време на мача на звездите преди предстоящия турнир "Райдър Къп" край Рим.

Джокович, пилотът от Формула 1 Карлос Сайнц и бившите футболисти Гарет Бейл и Андрий Шевченко са сред участниците в събитието на 27 септември от Ryder Cup Europe.

"Нямам търпение да пристигна в Рим и да изпитам невероятната атмосфера на турнира "Райдър Къп", който се превърна в легенда", каза Джокович, 23-кратен шампион от Големия шлем, който в момента се състезава на Откритото първенство на САЩ.

Американската актриса Катрин Нютън и бившият шампион на Супербоул Виктор Круз също бяха включени в отборите в мача на звездите, които ще бъдат водени от бившите капитани на "Райдър Къп" Колин Монтгомъри и Кори Павин.

"Райдър Къп" ще се проведе от 29 септември до 1 октомври. Капитанът на Европа Люк Доналд и капитанът на САЩ Зак Джонсън наскоро определиха отборите си от 12 души за събитието.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА