Отидете към основна версия

2 435 2

Посрещнаха с насмешка пояса за Фюри - Нгану

  • франсис нгану-
  • тайсън фюри-
  • пояс-
  • бос-
  • спорт

Преди двубоя WBC обяви, че ще има специален колан за грабване, наречен "Коланът на шампиона на Рияд"

Феновете на бокса опустошиха WBC, след като беше обявено, че ще бъде даден специален колан на победителя от битката Тайсън Фюри срещу Франсис Нгану. Фюри и неговият екип обявиха, че ще се бият с Нгану по-рано през лятото, въпреки че коланът на Фюри в тежка категория на WBC няма да бъде заложен в бокса.

Съобщението за двубоя беше посрещнато с насмешка, до голяма степен поради факта, че опонентът на Циганския цар никога преди в живота си не се е боксирал професионално. Предстоящият сблъсък, планиран за 28 октомври, ще бъде под организацията на Световния боксов съвет (WBC) в Рияд, Саудитска Арабия.

Преди двубоя WBC обяви, че ще има специален колан за грабване, наречен "Коланът на шампиона на Рияд". Но феновете не са толкова убедени и отхвърлиха идеята.

Един фен каза в X, известен преди като Twitter, написа "WBC = Ние връщаме пари." Друг написа: "WBC се превръщат в WWE с количеството колани, които искат да въведат."

Трети каза: "WBC е шега. Не съм изненадан“. А още един добави: "Колан на Мики Маус!"

Това не е първият път, когато WBC разкрива нов пояс в Саудитска Арабия - и дори не е първият Фюри, който се бие за него. Томи Фюри се изправи срещу Джейк Пол през февруари по-рано тази година, където го победи с единодушно съдийско решение. В резултат на това по-малкият брат на Тайсън беше награден с шампионския пояс на Дирия. Това решение беше осъдено и от феновете на бокса.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини