Отидете към основна версия

1 975 5

Фенове на Локо Пд с атака по БФС

  • футбол

Тежки думи за БФС

Фенклуб Локомотив Пловдив написа следното във Фейсбук:

"Когато ръководителите на футбола в една държава започнат да бягат и да се крият от привържениците, значи е време да си отидат по живо, по здраво.

Срамът, който настоящото ръководство на БФС лепна на България, не може да бъде измит дори и с отлични игри. БФС се скри удобно зад наредбите на УЕФА и се позова на някакъв имагинерен риск, който съществува само в съзнанието на гузния – защото знае, че има за какво да го гонят. Защото ръководството на БФС има престъпна вина за състоянието на българския футбол.

Момчетата, които ще облекат националния екип, ще бъдат без своята подкрепа, щото да не бъде нарушено спокойствието на Борислав Михайлов и компания, докато вдигат наздравици върху ковчега на българския футбол, а вината е удобно приписана на всички онези привърженици, които макар и малко, все още продължават да са по стадионите – в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Велико Търново, Благоевград, Пазарджик, във всяко кътче, където футболът не спира да събужда емоция и страст.
БФС направи немислимото – обедини привържениците от различните клубове!

БФС закова последния пирон в собствения си ковчег, но отвътре!", гласи част от позиция на фенове на Локо Пд.

Както е известно, мачът от квалификациите за Евро 2024 България - Унгария ще се проведе при закрити врата на "Христо Ботев" в Пловдив заради опасения от евентуални безредици свързани с планиран протест на "Васил Левски" в София. Протест на фенове срещу БФС.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 17 гласа.

Свързани новини