Отидете към основна версия

13 760 21

Пулев: Кличко трябва да бъде бит още веднъж

  • кубрат пулев-
  • владимир кличко-
  • бит-
  • бокс-
  • кобрата

Пулев заяви, че никога не би се продал за пари

Снимка: БГНЕС

„Няма от какво да се притеснявам. И него са го били, така че би трябвало да бъде бит още един път“, сподели пред bTV българският боксьор Кубрат Пулев.

„Може би предстои мач за световната титла, не знам обаче дали ще е срещу Владимир Кличко. Той или трябва да защити титлата, или да я оваканти – друг вариант няма. Кличко е едър, но и аз не съм дребен, така че може да преживее нокаут“, заяви Кобрата.

„Така съм възпитан, че няма как да се продам за каквото и да било. Не бих предал приятел, ако ще да ми дадат милиони. Аз съм българин и човек, чиито идеи и виждания не могат да бъдат купени. Не милиони – милиарди да ми дават, няма да го направя“, отговори Пулев на въпрос защо се е отказал от предложеното му германско гражданство.

„За разлика от братята Кличко, ни не сме давали обет пред никого, че няма да се изправим един срещу друг с Тервел. Въпреки това ще е глупаво от наша страна, ако го направим. Тренираме заедно, опитваме да си помагаме – както на ринга, така и в живота. Има доста боксьори по света за биене, така че няма нужда двамата да се бием“, заяви шеговито Кубрат Пулев на въпрос дали има вероятност да се изправи някога на ринга срещу брат си Тервел. 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Пулев ще се бие в началото на април?

    Кубрат Пулев вероятно ще се върне на ринга на 5 април в Росток, съобщи немският Boxen.de. На тази дата ще бъде организирана галавечер, на която ...
    13.01.2014
    2 252
    0