Отидете към основна версия

1 501 2

Даниил Медведев: Нямах търпение да играя с Гришо на трева, дано контузията му не е сериозна

  • даниил медведев-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт

Много пъти се стигна до контузии в мачовете ми тази година

Снимка: БГНЕС

Даниил Медведев разкри, че е чакал с нетърпение да премери сили с Григор Димитров на трева и пожела на най-добрия български тенисист бързо възстановяване от контузията, която го принуди да се откаже в първия сет на осминафиналния мач помежду им на “Уимбълдън”.

„Много пъти се стигна до контузии в мачовете ми тази година. Понякога аз се контузвах, понякога – моите съперници. Казах на Григор на мрежата, че сме имали толкова невероятни мачове. Невероятни точки, страхотни трисетови двубои“”, сподели руснакът.

„Понякога той побеждава, понякога – аз. Нямах търпение да играя с него на трева. Днес имаше страхотни точки. Моментът е тежък. Надявам се да не е нищо сериозно. Няма какво толкова да се говори за мача”, добави Медведев.

„Срещу Яник Синер ще трябва да играя най-добрия си тенис. Той май ме победи последните пет пъти, ако не се бъркам. Четири от тях бяха доста тежки, докато при последния май победи лесно“, отбеляза руският тенисист.

„Ще опитам да играя най-добрия си тенис. За първи път ще премерим сили на трева, така че ще е интересна битка“, каза още Медведев.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.

Свързани новини