Отидете към основна версия

617 4

Въвеждат строги мерки за сигурност по време на дербито между ЦСКА и Левски

  • дерби-
  • цска-
  • левски-
  • полиция

Входовете на стадиона ще бъдат отворени за посетители от 13:45 часа.

Снимка: YouTube

Засилени мерки за опазване на реда в столицата ще има на 19 октомври заради футболното дерби между Левски и ЦСКА-София, предаде ФОКУС.

СДВР предприема мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата преди, по време и след провеждането на футболната среща от ефбет Лига между отборите на Левски и ЦСКА-София, която ще се проведе на Националния стадион "Васил Левски“ на 19 октомври от 15:45 часа.

Феновете на символичния домакин ПФК "Левски“ ще бъдат настанени в сектори "А“ и "Б“, а тези на ПФК "ЦСКА-София“ в сектори "В“ и "Г“.

Входовете на стадиона ще бъдат отворени за посетители от 13:45 часа.

Във връзка със спецификата на спортната проява се очаква струпване на много хора в централната градска част и по основните булеварди. Възможни са моментни затруднения в трафика и забавяне по някои линии на градския транспорт.

В часовете на придвижване на привържениците към и от Националния стадион "Васил Левски“, организацията на движението ще става по преценка на ОПП – СДВР с цел намаляване на риска от инциденти, от нарушаване на обществения ред и вандалски прояви по отношение на държавно, общинско и частно имущество.

Приоритет на ръководството на СДВР е опазването на обществения ред, живота и здравето на всички жители и гости на гр. София, като планирането, организацията и охраната на мероприятието са съобразени с динамиката и нормалния ритъм на живот в столицата.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини