Отидете към основна версия

481 2

Лудогорец с трудно гостуване на Андерлехт тази вечер

  • лудогорец-
  • андерлехт-
  • лига европа-
  • гостуване-
  • мач

Мачът започва в 22:00 часа българско време

Българският шампион Лудогорец ще изиграе тази вече третия си мач от основната фаза на Лига Европа. Разградчани гостуват на белгийския Андерлехт, а мачът започва в 22:00 часа българско време. За втори път Андерлехт и Лудогорец се срещат в европейските клубни турнири, като в началото на 2023 година се изправиха един срещу друг в елиминационната фаза на Лигата на конференциите. Тогава Лудогорец спечели домакинството си с 1:0, но при гостуването загуби с 1:2, а след това отпадна след изпълнение на дузпи.

Старши треньорът на Лудогорец Игор Йовичевич няма да може да разчита на Якуб Пьотровски. Полякът претърпя операция и не е в групата за мача.

Около 1000 привърженици на родния шампион ще заемат място на трибуните, за да подкрепят Лудогорец.

"Всеки мач е различен, знаем, че последните две години им е добър период. Задачата ни е да се защитаваме добре. Още в началото казах, че срещаме сериозен отбор. Те имат план за мача, но и ние наш. Това, което казахте за чистите мрежи, е доста положително. Всичко е възможно. Имам идея за стартовата 11-ка. Всички тренираха добре и всеки заслужава да е на терена. Важно е не само титулярните 11, а и тези от пейката, целият колектив е важен“, каза на пресконференцията Игор Йовичевич.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини