Отидете към основна версия

16 622 16

Жичкаджийско порно: Bentley Bentayga отвътре

  • bentley-
  • bentayga-
  • електрическа инсталация

Километрични кабели, свързващи неизброими електронни блокове, безчислени датчици и сензори, модули с всевъзможни функции - електрическата инсталация на съвременния автомобил напомня подозрително на централната нервна система на живо същество. В най-луксозните модели на пазара пък тези сложни системи добиват мащабите на истинска вакханалия.

Първият всъдеход в историята на Bentley не прави изключение. Bentayga разполага с глезотии като система за нощно виждане, проектор на предното стъкло, сензори за слепите зони, информационно-развлекателна уредба с 20 високоговорителя, помощник за паркиране с 12 датчика, шест камери за 360-градусово видеонаблюдение и дори хладилник за шампанско.

Цялото това оборудване се управлява от 90 електронни модула, окабелени с над 50 кг проводници. Работниците, които монтират електрическата инсталация на Bentayga, не са за завиждане. "Салатата" от жици се окомплектова предварително на специална платформа с размерите на автомобила и изисква железни нерви и силни ръце.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини