Отидете към основна версия

14 979 3

Apple призна за първи проблем с iPhone 7

  • apple-
  • iphone

По-малко от денонощие след представянето на новите iPhone 7 и 7 Plus от Apple признаха, че новите апарати страдат от недостатък. Оказва се, че най-шумно обсъжданите версии в новия цвят "черен оникс" се драскат много лесно.

Корпусите на новите "айфони" са изработени от алуминий от серия 7000, но технологията за обработка на тази сплав е модифицирана. За да поучат така харесания гланцов ефект, от Apple са използвали деветстепенно анодиране и полиране.

Резултатът е повърхност, която изглежда изключително ефектно и е много приятна на допир, макар по нея да остават отпечатъци от пръсти. Оказва се обаче, че съществува и доста по-сериозен проблем.

"Новият iPhone не отстъпва по здравина на корпуса на останалите ни анодирани продукти, но при използване по повърхността могат да се появят дребни драскотини", признават от Apple, но веднага предлагат и "решение" - "Ако това Ви тревожи, препоръчваме да си изберете защитно калъфче за апарата".

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • iPhone 7: Еволюция вместо революция

    Apple представи официално новите си смартфони iPhone 7 и 7 Plus на церемония в централата на компанията в Калифорния. Промените спрямо "шестицата ...
    08.09.2016
    8 250
    4