9 Септември, 2016 16:51 14 956 3

Apple призна за първи проблем с iPhone 7

  • apple-
  • iphone
Apple призна за първи проблем с iPhone 7 - 1

По-малко от денонощие след представянето на новите iPhone 7 и 7 Plus от Apple признаха, че новите апарати страдат от недостатък. Оказва се, че най-шумно обсъжданите версии в новия цвят "черен оникс" се драскат много лесно.

Корпусите на новите "айфони" са изработени от алуминий от серия 7000, но технологията за обработка на тази сплав е модифицирана. За да поучат така харесания гланцов ефект, от Apple са използвали деветстепенно анодиране и полиране.

Резултатът е повърхност, която изглежда изключително ефектно и е много приятна на допир, макар по нея да остават отпечатъци от пръсти. Оказва се обаче, че съществува и доста по-сериозен проблем.

"Новият iPhone не отстъпва по здравина на корпуса на останалите ни анодирани продукти, но при използване по повърхността могат да се появят дребни драскотини", признават от Apple, но веднага предлагат и "решение" - "Ако това Ви тревожи, препоръчваме да си изберете защитно калъфче за апарата".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gost

    0 0 Отговор
    Баберек на висока цена...
  • 2 Христо

    0 0 Отговор
    Ако искаш слушалки кихаш 150$ ся ако искаш да не ти се драска тряя кихнеш 30-50$ за техен калъф... и цената пак скача на 1000$ :)
  • 3 Ай какъв фон

    0 0 Отговор
    Това звучи като да си купиш нова кола със страхотен цвят металик и от производителя да ти кажат купи си и е това покривало да не ти се драска и си я карай така. Със същия успех отдолу може да е всяка друга.
    Сега си обяснявам, защо арбите обличат жените си в бурки... красива, грозна, млада, стара важно е да не се драска :)))