Отидете към основна версия

6 201 17

Часовник за техници от Leatherman

Швейцарската прецизност е известна по целия свят, всички знаем за "швейцарските ножчета" на Victorynox, но за по запалените има една друга компания - Leatherman. Те са малко по-далеч от мейнстрийм вълната и творенията им са малко по-хардкор - без лигави цветове и декорации.

Тук обаче, ще видим една креативна идея - часовник наречен Tread Tempo, който също може да бъде използван като инструмент. Корпусът му е изграден от стомана, кварцовия механизъм е защитен от капак от сапфирен кристал, а за да може да се използва и в тъмното, маркерите на часовете са с флуоресцентно покритие - типични материали за класически часовник.

Наборът от накрайници, които са част от "ставите" на каишката включва прави, кръстати и шестограми, а самите "стави" имат вградени ключове за по-малките размери гайки. Тези стави са взаимозаменяеми и има още по-голям избор в комплекта на часовника.

Tread Tempo може да издържа на налягане равностойно на 200 метра под океанското равнище. Той ще се предлага съвсем скоро от сива и черна стомана на разумната цена от 575 долара. Изпълнителният директор на компанията - Бен Ривера, споделя за него, че е носил първите прототипи на своята ръка, за да провери техния комфорт и да получи обратна връзка, като хората, които го виждат с него веднага почват да го разпитват дали вече е на пазара.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини