Отидете към основна версия

3 485 0

Роботизирана Honda за ежедневни нужди

  • honda-
  • 3e-b18-
  • ces 2018

На изложението в Лас Вегас Honda също представи 3E-B18 - роботизирана машина, предназначена за външни и вътрешни пространства и позволяваща на хората да се придвижват в редица различни ситуации.

С допълнителната си платформата 3E-B18 може да бъде използвана в помощ при изпълнението на всекидневни човешки задачи като количка за багаж например. Компактният й размер и малкият й радиус на завой я прави идеална за тесни пространства.

Регулируемата във височина седалка включва и функцията да се поддържа нивото на седалката дори, когато се кара по нагорнище или надолнище. Тясната „стъпка“ на гумите на 3E-B18 го прави гъвкав и маневрен почти като пешеходец, така че може да бъде използван в много тесни закрити пространства.

За 3E-B18 Honda предвижда базова платформа с мобилен силов пакет, снабден със сензори и с изкуствен интелект за самостоятелни операции. Благодарение на различните допълнения, които могат да се прикрепят към него, може да извършва редица различни операции.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Безпилотно ATV от Honda (ВИДЕО)

    Японците от Honda проведоха първите полеви изпитания на автономно всъдеходно превозно средство, наречено Autonomous Work Vehicle. Безпилотното возило ...
    17.12.2018
    2 302
    1