Отидете към основна версия

17 085 7

"Паяк" за подземни гаражи

  • eastract-
  • паяк-
  • репатрак

Едва ли има шофьор, който да не се е сблъсквал с безчинствата на самозабравили се големци из подземните паркинги на големите търговски центрове. Спирането на места за инвалиди и пълното игнориране на правилата често става с мълчаливото съгласие на служителите, а "паяците" за репатриране на неправилно паркирани автомобили не вършат работа поради липса на достатъчно място.

EasTract на едноименната френска компания решава всякакви проблеми с пространството и маневреността. Верижната машина представлява хибрид между челен товарач и репатрак, подпъхва се под автомобила и го премества без никакви рискове от щети по каросерията.

Машината се контролира с дистанционно управление и може да се завре почти навсякъде, а веригите осигуряват отлично сцепление на всякаква настилка. EasTract е дълъг 3 520, широк 1 800 и висок 1 280 мм.

Задвижването е поверено на двигател Honda GX690 с мощност 22.4 к.с., който позволява максимална скорост 3.5 км/ч. EasTract може да мести автомобили с тегло до 2.5 по наклон с максимален ъгъл 17° (30%) и да ги товари директно на репатрак без лебедка, изразходвайки 6.5 литра бензин за час работа.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Самоделна защита против паяци и скоби

    Руски ентусиаст предлага ефектно решение против поставяне на наказателни скоби и репатриране на колата заради неправилно паркиране. Изобретението се с ...
    10.09.2018
    50 103
    37