Отидете към основна версия

3 499 9

Фирма отключва всеки iPhone срещу $3900

  • iphone-
  • ios-
  • drivesavers

Калифорнийската компания DriveSavers твърди, че може да разблокира всякакви устройства с операционна система iOS срещу заплащане. Услугата се нарича Passcode Lockout Data Recovery и е предназначена за частни лица. Заявки от специални служби и силови структури изобщо не се разглеждат.

Целевата аудитория на услугата са хора, които са забравили паролата за устройството си или са го блокирали след многократно въвеждане на грешен код. Passcode Lockout Data Recovery помага и на роднини, които искат да възстановят информацията от телефона на свой починал близък.

Схемата е проста - апаратът трябва да бъде изпратен в DriveSavers в гр. Новато, Калифорния, където специалистите на компанията разбиват защитата му и го връщат на изпращача. За целта обаче е необходимо не само да бъдат платени $3 900 (€3 431), а и да се предостави документ, който потвърждава правото на собственост върху устройството.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • iOS vs. Android

    Apple или Android? Докато дебатът бушуваше през годините, аргументите на всяка страна ставаха по-слаби. Изборът на операционна система е въпрос на пре ...
    16.01.2019
    8 497
    15