Отидете към основна версия

8 069 8

Land Cruiser за диктатори

  • toyota-
  • land cruiser-
  • magnum-
  • тунинг

Украинските тунинг специалисти попаднаха в обектива на световните специализирани медии със своя нов проект Toyota Land Cruiser Magnum, който е създаден в ателието "Авто Лайф".

Тунингът на Toyota Land Cruiser бе високо оценен от холандците от Autoblog.nl, както и от популярното американско издание Carscoops. Те посветиха обширни публикации по темата, като нарекоха колата - всъдеход за диктатори.

Иначе доработките са качествени, но не представляват нещо уникално. Нов аеродинамичен обвес, олекотен преден капак и черна радиаторна решетка са основните промени по екстериора.

Далеч повече са измененията в салона на колата. Сега той е тапициран със скъпа червено-синя австрийска кожа. Вторият ред седалки пък е заменен с такъв от BMW 7 G12, като допълнително е подобрена шумоизолацията в купето.

Окачването е снижено, а спирачните апарати са по-големи. Повече за детайлните промени по Toyota Land Cruiser Magnum, можете да видите във видеото на канала YouCar, който също обръща внимание на украинската доработка.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.

Свързани новини

  • Най-уникалната лимузина Rolls-Royce

    Този свръхлуксозен Rolls-Royce Phantom беше представен от тунинг ателието Klassen и веднага привлече вниманието на специалистите, които го определят, ...
    10.12.2019
    5 818
    9