Отидете към основна версия

16 994 19

Мъж обяви война на ел.тротинетките (ВИДЕО)

  • тротинетки-
  • електрически скутери

59-годишен жител на американския щат Флорида обяви истинска война с електрическите скутери. През нощта той редовно обикаля квартала с резачки за тел и поврежда спирачките на омразните му превозни средства. Полицията подозира, че от април 2019 г. мъжът е повредил общо над 140 електрически скутера, принадлежащи на популярната и у нас компания Lime.

Нападателят е открит с помощта на камери за наблюдение, когато една сутрин отново отишъл на "лов" и повредил около 20 тротинетки, съобщава Sun Sentinel. Служителите на реда незабавно свързват този случай със систематични актове на вандализъм по отношение на двуколесни превозни средства, тъй като повечето скутери с увреждания са намерени недалеч от къщата на заподозрения.

След като е заловен човекът признава, че наистина нарочно е повредил спирачките, но отказа да назове точния брой счупени скутери. Той не разкрива и мотивите на престъплението си, като заявява, че „не иска да копае собствения си гроб“. Операторът извади от употреба всички повредени тротинетки, за да се предотвратят злополуки и наранявания. Това води до сериозни загуби за компанията, която ще си търси правата чрез съда.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.

Свързани новини