Отидете към основна версия

7 019 18

Нов iPhone SE през 2020-та

  • apple-
  • iphone-
  • se

През 2020-та Apple ще излезе с общо пет различни модела iPhone, включително iPhone SE от второ поколение, което вероятно ще се появи на бял свят през пролетта.

От известно време се говори, че iPhone SE 2 използва корпуса и характеристиките на iPhone 8, но според нов доклад, това устройство може да се окаже с напълно изненадващо име. Според японския блог Macotakara, който в миналото често е бил добре запознат с плановете на Apple, смартфонът ще бъде наречен iPhone 9.

Спекулира се, че причината за това именуване е приликата с iPhone 8, използвайки го като отправна точка . Именно заради това се очаква iPhone SE 2 да бъде оборудван с 4.7-инчов LCD екран без Face ID, но с Home бутон с интегриран Touch ID. Това означава, че смартфонът ще бъде по-скоро класически iPhone, а не модерно устройство като iPhone X или iPhone 11.

Разбира се, ще бъде използван хардуер от ново поколение, като например чипа A13 Bionic, но от друга страна, Apple ще се опита да задържи цената ниска чрез камера с един обектив, по-ограничени възможности за памет и евентуално 3 GB RAM. Това ще бъде единственият смартфон на компанията, който все още е оборудван с LCD дисплей, тъй като линията за 2020-та ще премине изцяло към OLED.

Според слуховете цената на новия модел ще започне от 399 долара, което би го превърнало в най-достъпния iPhone от ново поколение. Предвижда се iPhone SE 2 да бъде представен през пролетта, докато производството ще започне още този месец.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.

Свързани новини

  • Недискретно за евтиния iPhone 9

    Вече не е тайна, че Apple планира да пусне на пазара евтин iPhone 9, информация за техническите характеристики на който непрекъснато се появява в Инте ...
    13.02.2020
    7 534
    23