Отидете към основна версия

6 180 12

Най-компактната, лека и икономична ел.тротинетка на Segway

  • segway-
  • електрическа тротинетка

Електрическият скутер е с круиз контрол и е дело на Segway-Ninebot

Компанията Segway-Ninebot разширява гамата си от компактни градски превозни средства, които могат да задоволят нуждите на съвременните жители на големите градове. На CES 2020 ще бъде представен най-компактният, лек и икономичен електрически скутер T15 с електрическо задвижване.

Основната характеристика на актуализирания модел е наличието на круиз контрол, който позволява в реално време да се определи теглото на потребителя, да се сравни със състоянието на трасето и да се регулира скоростта на движение. Данните, получени от системата, се показват на контролния екран, монтиран на кормилната колона на скутера.

Освен това използването на съвременни материали и оригиналния дизайн позволява да се намали теглото на Air T15 до 10 кг, а сгъването на устройството се извършва с натискане на бутон. Air T15 е оборудван с двигател с мощност 300 W, който ви позволява да достигнете скорост до 20 км в час, когато се движите по хоризонтална повърхност и дори с лек наклон на трасето.

Използването на спирачна енергия за презареждане на батерията ви позволява да разширите радиуса на автономното шофиране до 14 км. Също така, компанията Segway-Ninebot планира да представи на CES 2020 робот - скутер T60, чиято основна цел е да се използва като превозно средство под наем, в услуга, наречена kick споделяне.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.

Свързани новини