Отидете към основна версия

4 731 11

Нова услуга у нас: Дезинфекция на автомобили

  • дезинфекция-
  • автомобили-
  • vilner garage-
  • коронавирус

При така създалата се ситуация в световен мащаб е повече от необходимо всеки от нас да спазва лична хигиена, за да опази както себе си, така и близките си. За целта започнахме да мием ръцете си редовно, ходим с маски и избягваме градския транспорт.

Заради последното се налага и по-честата употреба на автомобила, когато трябва да излезем от вкъщи. Автомобилните салони обаче също могат да задържат коварните коронавируси. Поради тази причина у нас се появи услуга "Пълно почистване и дезинфекция на автомобилни интериори". Тя не е евтина, струва 80 лв, но в нея са включени почистване и дезинфекция на:

- Седалки
- Табло
- Волан
- Скоростен лост
- Средна конзола
- Кори на врати
- Стелки
- Както и всички прилежащи към купето пластмасови елементи

Услегата се предлага от ателието Vilner, откъдето твърдят, че освен че перат целия автомобил отвътре , също така могат и да освежат захабените кожени и пастмасови детайли по интериора.

Непосредствено след прането на интериора, всеки детайл се обработва със специален препарат (щадящ всички повърхности), както и се дезинфекцират въздуховодите на цялото купе посредством пара. От Vilner казват още, че препаратите и дезинфектантите с които се работи са безвредни, както за хора, така и за домашни любимци.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.

Свързани новини