Отидете към основна версия

2 131 2

$500 за Samsung Galaxy Camera

  • samsung-
  • galaxy-
  • camera-
  • siii

Както се очакваше, корейците от Samsung представиха на изложението IFA първия си фотоапарат под управлението на операционната система Android 4.1. Съвсем умишлено устройството се казва Galaxy Camera, а характеристиките напълно съответстват на името.

Фотоапаратът е снабден с 16-мегапикселова CMOS-матрица с BSI и 21-кратно оптично увеличение. Samsung Galaxy Camera е оборудван с абсолютно същия четириядрен процесор, който се интегрира и в смартфона Galaxy S III.

От другите спецификации трябва да се отбележи 4.8-инчовият дисплей с резолюция 1280×720 пиксела. Фотоапаратът има вградена памет с обем 8 гигабайта, но също така разполага и със слот за допълнителна SD карта с памет.

Samsung Galaxy Camera поддържа навигационните системи GPS и ГЛОНАСС, има интегрирани HDMI порт, Wi-Fi и Bluetooth 4.0 модули, както и в зависимост от региона  3G или LTE. Естествено няма как човек да проведе телефонен разговор с този фотоапарат.

Гореизброените мрежи се използват само и единствено за достъп до интернет. Апаратът предлага и доста добри възможности за обработка на снимките, публикуването им директно в социалните мрежи или на фирмения "облак".

На фона на всички тези екстри и функции батерията с капацитет 1 650 мАч не звучи сериозно, но да се надяваме, че корейците са пресметнали добре нещата. Размерите на фотоапарата са 129×71×19,1 мм, а теглото му е само 305 грама. Цената ще е около $500.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Samsung с победа срещу Apple в Япония

    Съдът отхвърли иска на американската компания Apple срещу южнокорейската Samsung, предаде в. „Ню Йорк таймс“. По този начин Samsung ...
    31.08.2012
    1 527
    0