Отидете към основна версия

5 612 7

Подробности за Samsung Galaxy Note II

  • samsung-
  • galaxy-
  • note-
  • note ii

 

През седмицата корейците от Samsung анонсираха второто поколение на т.нар. смартпад Galaxy Note. Устройството заема мястото между стандартните смартфони и таблетите. Екранът на втората генерация впечатлява с по-голям екран.
 
Дисплеят на Galaxy Note II е с размер на диагонала 5.5 инча и е разработен по HD технологията Super AMOLED. Резолюцията му е 720x1280 и тя е напълно достатъчна за размерите на екрана. Все още не е известна цената на Note II.
 
Устройството е снабдено с четириядрен процесор с тактова честота 1.6 гигахерца и модернизирана акумулаторна система с капацитет 3100 мАч. В сравнение с първия Note времето за зареждане е значително съкратено.
 
На задния панел е монтирана 8-мегапикселова камера, а тази за видео разговори е 1.9-мегапикселова. В комплекта се намира и познатия от първия Note стилус S Pen, който вече е малко по-дълъг и има гумен накрайник.
 
Функциите са стилуса са разширени с новите Air View и Quick Commands, а устройството работи с операционна система Android 4.1 Jelly Bean. Galaxy Note II се предлага в два цвята - Titanium Grey и Marble White.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Краш тест на Samsung Galaxy Note 2

    Журналистите от Android Authority  продължават да чупят последните модели смартфони. Съвсем наскоро ви представихме техния тест, който противо ...
    05.10.2012
    3 544
    0