Отидете към основна версия

3 790 10

Samsung е готов с Galaxy S IV

  • samsung-
  • galaxy-
  • s iv-
  • s iii-
  • iphone

 

Новият флагман на корейската компания ще бъде обозначен като Samsung Galaxy S IV и ще бъде пуснат в дилърската мрежа през март 2013 година. Само месец по-рано, през февруари ще бъде и официалната му премиера. Дебютът на Galaxy S IV ще се състои в Барселона, в рамките на Mobile World Congress.
 
Тази информация беше разпространена от корейското издание The Korea Times, които се позовават на високопоставени служители на корейската компания. Още от информацията на The Korea Times гласи, че новият флагман ще разполага с четириядрен процесор и с AMOLED-дисплей с диагонал 5 инча.
 
Samsung Galaxy S IV ще поддържа новата високоскоростна мрежа LTE и на практика ще се превърне в най-мощното устройство на пазара от този род. Ако тази информация се окаже вярна, то дебютът на S IV може да се определи като прибързан, но той е в отговор на съвсем скорошната поява на iPhone 5.
 
Ще припомним, че Samsung  Galaxy S III се появи на пазара преди около четири месеца и за 100 дни на пазара моделът отчете 20 млн. продажби. Специалисти са на мнение, че след определяния като провал от мнозина iPhone 5, новото Galaxy S още повече ще затвърди превъзходството на корейците.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • iPhone 5 срещу 4S (видео)

    Производител на калъфчета предизвика оживление на изложението за потребителска електроника IFA 2012, като показа на щанда си макет на новия iPhone. ...
    04.09.2012
    15 115
    11
  • Рекорд: Samsung продаде 10 млн. Galaxy S III за два месеца

      По данни на южнокорейската агенция "Ренхал", която се позовава на изказване на шефа по информационни технологии и мобилни връз ...
    24.07.2012
    2 350
    0