Отидете към основна версия

5 682 26

Нов "Урал" за $20 хиляди

  • урал-
  • ural-
  • weekender se

Ирбитският мотоциклетен завод, известен с класическите си "урали" с кош, представи нова специална версия за американския пазар, съобщава Rideapart. Weekender SE е базиран на "луксозния" Gear Up с две задвижващи колела.

Към оборудването на топ модификацията, която се продава с ветроупорно стъкло за пътника, резервно колело и два допълнителни прожектора, е добавен крепеж за багажници от различен тип. На тях може да се превозват багажи или два велосипеда.

Друга нова опция за Weekender SE са ярките цветове. Клиентът може да избира между жълто, зелено или червено в комбинация с класическо бяло. Част от тръбите на рамата са хромирани.

В технически план "Урал" си остава непроменен от десетилетия. Двуцилиндровият боксер с водно охлаждане и обем 745 см3 развива 41 к.с. и 57 Нм. Четиристепенната скоростна кутия има задна предавка.

В Щатите базовата версия на Gear Up Weekender SE струва $20 629 (€17 382), а с багажник - $21 079 (€17 762). Сред собствениците на "Урал" са холивудски знаменитости като Брад Пит и Юън МакГрегър.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 13 гласа.

Свързани новини