Отидете към основна версия

34 579 65

Автомобили с кожен салон: защо е по-добре да не ги купувате

  • съвети-
  • кожен салон-
  • автомобили

Автомобилите с кожен салон изглеждат скъпи и с висок статус, но имат значителни недостатъци, които трябва да се имат предвид при избора. На първо място, трябва да се отбележи, че производителите на автомобили, като правило, наричат ​​интериора кожа, дори когато той е облицован не с естествена, а с изкуствена кожа, от която има много видове.

Но, независимо от вида кожа, трябва да сте наясно, че за да изглежда добре почистването и полирането на такъв салон трябва да се извършва ежемесечно. Ако това се пренебрегне, покритието ще загуби своята привлекателност за кратко време, ще започне да потъмнява и да се напуква.

Всички собственици на автомобили с кожен салон са запознати и с проблема с неудобните температури на седалките. През зимата след дълъг престой те стават много студени и се загряват дълго време, а през лятото се наблюдава обратната ситуация, особено ако покритието е направено в тъмен нюанс.

Друг неприятен аспект е изпотяването, което много хора получават при близък контакт с кожена седалка. Влагата не се абсорбира от такава обвивка, което води до дискомфорт - както физически, така и психически. Сред недостатъците не може да не споменем разходите за ремонт на кожен интериор. А самите автомобили с тази опция често са със значително по-високи цени от автомобилите с тапицерия на седалките от плат.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 81 гласа.

Свързани новини