Отидете към основна версия

5 027 6

Запознайте се с Android 12 (ВИДЕО)

  • операционна система-
  • android-
  • 12

Разработчиците са променили интерфейса на Android 12, придържайки се към дългогодишната си традиция да правят постепенни малки корекции, които подобряват външния вид и улесняват работата с операционната система

Тази седмица ще се състои официалното представяне на следващата версия на Android, носеща обозначението 12, но в интернет пространството се появи видео с предварителна информация за новия продукт, която позволява на потребителите да оценят предстоящите промени в една от най-популярните операционни системи в света. В канала на Front Page Tech в YouTube блогърът Джон Просър представи официалното промо видео за презентация на Android 12.

В коментарите към видеото се отбеляза, че разработчиците са променили интерфейса на Android 12, придържайки се към дългогодишната си традиция да правят постепенни малки корекции, които подобряват външния вид и улесняват работата с операционната система. Както обикновено, разработчиците добавят нови анимации към системата и модифицират отделни елементи на интерфейса.

Обновената операционна система Android 12 ще представи нови анимации и бутони. По-конкретно, Wi-Fi и Bluetooth превключването е преработено, добавени са интересни "джаджи" за времето и музиката, а групирането на известията вече е налично в приложенията. Официалното представяне на Android 12 ще се състои на традиционната, но виртуална майска конференция на Google от 18 до 20 май 2021 г.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.

Свързани новини