Отидете към основна версия

3 061 4

Вече може да криете харесванията си в Instagram

  • instagram-
  • харесвания

Така от социалната мрежа искат да намалят напрежението върху потребителите

Снимки: Instagram

Макар в последните години да нашумя професията инфлуенсър и харесванията и последователите в социалните мрежи да са изключително важни за тях, то за по-обикновените хора, които качват снимки от време на време те не са всичко.

Именно за това от Instagram започват да предлагат нова функция, която скрива броя на харесвания под снимките. Разбира се, за почитателите на статистиката, „лайковете“ могат да останат под снимките, като това е избор на автора на публикацията.

От Instagram споделят, че по този начин искат да намалят напрежението върху потребителите си, тъй като според различни изследвания голяма част от потребителите се притесняват за това колко харесвания ще съберат под снимките си.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.

Свързани новини

  • Whatsapp копира Instagram и Snapchat

    Функцията за изпращане на снимки и видеоклипове, които изчезват след като отсрещната страна ги отвори беше широко популяризирана благодарение на Snapc ...
    22.04.2021
    2 901
    0
  • Instagram вече блокира обидни съобщения

    Instagram представи нова функция, която има за цел да закрива обидни съобщения от хора които не следвате. След редица оплаквания от различни знаменито ...
    21.04.2021
    3 911
    7