Отидете към основна версия

5 995 13

Трябва ли да изчакате iPhone 13 ако сте на пазара за нов iPhone?

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 13

Какви предимства ще предлага новия смартфон на Apple

Ако се чудите дали да си вземете настоящия iPhone 12 или да изчакате появата на следващия iPhone 13 в близките месеци, то отговорът няма как да е еднозначен, така че отговорите „да“ и „не“ са валидни в пълна сила и нито единият няма да е грешка.

Първото нещо за което трябва да се замислите е защо сменяте телефона си и от какво устройство идвате. Ако например притежавате iPhone 11, то смяната му с iPhone 12 няма да ви даде много големи промени и за това може би е добра идея да изчакате появата на “13-ката“.

От друга страна iPhone 12 е първият и единствен смартфон в гамата на Apple, който предлага 5G свързаност и ако това е от изключителна важност за вас и не желаете да губите време, то на практика нямате друг избор.

Подобно е и положението, ако устройството което използвате в момента е с тежка повреда или пък вече е остаряло и не може да изпълнява функциите които вие изисквате от него.

Ако пък не бързате особено със смяната на настоящото устройство, то е важно да отбележим някои от ключовите функции, които iPhone 13 ще предлага, а именно подобрен дисплей, по-добри камери и най-вероятно вграден в дисплея сензор за пръстов отпечатък.

Все пак не трябва да забравяме и това, че ако просто искате да сте актуални с последния модел смартфон на пазара, то също трябва да изчакате за появата на iPhone 13, като отбелязваме и вероятността да четете това, именно от последния за момента модел на Apple.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.

Свързани новини