Last news in Fakti

27 Май, 2021 18:11 5 978 13

Трябва ли да изчакате iPhone 13 ако сте на пазара за нов iPhone?

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 13

Какви предимства ще предлага новия смартфон на Apple

Ако се чудите дали да си вземете настоящия iPhone 12 или да изчакате появата на следващия iPhone 13 в близките месеци, то отговорът няма как да е еднозначен, така че отговорите „да“ и „не“ са валидни в пълна сила и нито единият няма да е грешка.

Първото нещо за което трябва да се замислите е защо сменяте телефона си и от какво устройство идвате. Ако например притежавате iPhone 11, то смяната му с iPhone 12 няма да ви даде много големи промени и за това може би е добра идея да изчакате появата на “13-ката“.

От друга страна iPhone 12 е първият и единствен смартфон в гамата на Apple, който предлага 5G свързаност и ако това е от изключителна важност за вас и не желаете да губите време, то на практика нямате друг избор.

Подобно е и положението, ако устройството което използвате в момента е с тежка повреда или пък вече е остаряло и не може да изпълнява функциите които вие изисквате от него.

Трябва ли да изчакате iPhone 13 ако сте на пазара за нов iPhone?

Ако пък не бързате особено със смяната на настоящото устройство, то е важно да отбележим някои от ключовите функции, които iPhone 13 ще предлага, а именно подобрен дисплей, по-добри камери и най-вероятно вграден в дисплея сензор за пръстов отпечатък.

Все пак не трябва да забравяме и това, че ако просто искате да сте актуални с последния модел смартфон на пазара, то също трябва да изчакате за появата на iPhone 13, като отбелязваме и вероятността да четете това, именно от последния за момента модел на Apple.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сдц тр

    16 12 Отговор
    Защо продължавате да правите безплатна реклама на някаква частна фирма било то и под формата на уж "съвет"? На света има десетки фирми за мобилни телефони.

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "сдц тр":

    Какъв съвет каква реклама съпер празна статия.... Още е много рано да се казва какво ще предлага 13 ската

    Коментиран от #5

  • 3 6892

    11 0 Отговор
    При положение че никой не знае какво ще представлява А13. Как въобще може да си позволите да давате съвет?
  • 4 Леле

    4 2 Отговор
    поредната тухла гладна за ток...и после ми се пишете ЕКО ..хаха
  • 5 Аноним

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Ще е по добър от стария това е ясно кратуно
  • 6 хах

    8 5 Отговор
    Десетки фирми?? Има само две Фирми - Апъл и Гуъгл. Първите правят iOS, вторите Android. За Гугъл телефон всеки може да прави хардуер, докато при Апъл това не се допуска. От там нататъка дали телефонът ти е Самсунг, Хуавей, Голдстар, ЖВЦ - все тая.

    Коментиран от #10, #11, #12

  • 7 Opalqnkata

    9 0 Отговор
    Едно време, преди 7-8 години бях на интервю за "автор на технологични статии". Добре, че не ме взеха и вместо това станах QA. Такива простотии щеше да ми се налага да пиша... :D
  • 8 Гост

    6 2 Отговор
    С две думи всяка година едно и също,и защо да си сменям телефона като нищо повече няма да получа,а и нещо се позабравиха с цените .Китайците ги мачкат по всички показатели.И като неможеш да се конкорираш започваш с санкциите ...
  • 9 qwerty

    2 0 Отговор
    моите 2 стинки по темата: имам XS Max, който искам да го ъпдейтна, но реално в момента вече не е "оферта" да се купува телефон, който до 3 месеца ще е в графата - стар модел и реално цената му ще падне. Що се отнася до това, че е тухла, гладна за ток малко мога да поспоря с № 4. Жената има 12-ка и телефона се държи добре. При сравнителни тестове с моя телефон се усеща, че е една идея по-бърз. От към камера може да се поспори, но не е про-макс за да се иска най-доброто. За мен най-важното са модемите: при сравнителен тест в 4G мрежата на А1 по-стария модел достига максимална скорост 145Мбпс, а 12-ката само 225Мбпс в района НДК. Но както се казва кой каквот му е на сърцето и портмонето.
  • 10 Хих

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "хах":

    Донякъде си прав, но това не е в полза на Iphone.
    Но по-добре да избирам измежду 100 модела на една платформа (Андроид), различни и като показатели, но и много важно като цена, отколкото да избирам между 2 модела излезли за 3 години и задължително скъпи...
    Досега само веднъж съм дал над 1000 лв за телефон, втори път няма да го направя, със сигурност не и за Iohone.
  • 11 номад

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "хах":

    +++ единственният смислен коментар ! Аз съм с екс ес след падане от мотор (тела падна не аз ) заднито стъкло е насол никога не слагам калъфи протектори и каквото и да било тела си работи перфе 12 про (про макс е много голям ) е неудобен тия ръбове отстрани не ме кефят .Телефона го ползвам за работа затова трябва да е удобен андроида забива след упдейт започва да яде батерията айоса е супер тела ми е на 3-4 год упдейтвам го пада абс нищо ми няма андро си забиват рестартират и тн без значение дали е 1-3000 лв
  • 12 сдц тр

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "хах":

    Фирмите са за мобилни телефони а не за операционни системи. Аз си купувам апарат а с него и преработен софтуер според фирмата производител. И не ми се струва нормално да се прави по такъв нагъл начин реклама на някаква частна фирма. На една от многото. Едва ли не е само тя а други няма. Ако трябва да съм честен Епъл са на ниво малко над средно и като качество и като показатели. Само прост човек може да си мисли че като са скъпи значи са добри. Имал съм досег с доста видове телефони и смея да твърдя че Айфона не е нищо особено ако трябва да го сравнявам с доста други марки и модели. Нито софтуера е добър нито хардуера. Единствено цената му е "добра"
  • 13 дедо

    1 4 Отговор
    Имах 6S след 3тата година започна да губи сигнал да забива и най важното няма Българско меню. Не сме длъжни да знаем английски . Така че на този свят има и други рки не по лоши от ИФОН