Отидете към основна версия

7 074 8

Iphone 13 Pro и Pro Max ще предлагат 1TB за съхранение?

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 13

Появиха се още нови слухове покрай следващото поколение на смартфоните

Снимка: Apple

След като през изминалите два дни от Apple представиха новата версия на iOS и съобщиха за някои от най-интересните промени, които ще видим в нея, сега слуховете за новия iPhone 13 и неговите разновидности започнаха да стават все повече.

Според един от водещите анализатори Даниел Ийвс, следващото поколение на смартфона отново ще се предлага в четири варианта, като това включва iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max.

Той твърди, че всеки един от моделите ще разполага с така наречения LIDAR, който до сега бе достъпен само при Pro версиите на смартфона. Към момента той не е широко разпространен в приложенията на Apple, но се очаква това да се промени и да извършва все повече функции.

Според Ийвс, новите Pro модели ще се предлагат във версии с 1TB пространство за съхранение, като това е двойно повече над максималния капацитет от 512GB в момента. Освен това, експерта заяви, че се очаква и вграждането на скенер за пръстов отпечатък под дисплея и завръщането на Touch ID.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.

Свързани новини

  • Знаете ли защо Apple не направи iPhone 9?

    iPhone X бе представен през 2017 година, като стана пряк наследник на iPhone 8 и още тогава голяма част от хората си зададоха въпроса, какво се случи ...
    19.06.2021
    21 933
    14
  • iPhone 13 с прозрачен модул на камерата

    Есента неумолимо наближава, а с нея и представянето от Apple на следващото поколение iPhone 13, което според прогнозите трябва да се състои през септе ...
    17.06.2021
    18 367
    4