Отидете към основна версия

13 860 20

Това е новата електрическа тротинетка на Xiaomi

  • xiaomi-
  • тротинетка-
  • електрическа тротинетка

Electric Scooter 4 Pro пристига с по-големи размери

Xiaomi е една от най-бързо развиващите се компании в последните години и освен смартфоните и аксесоари за дома, компанията трупа огромна популярност в Европа и със своите електрически тротинетки. Брандът цели да запази това и представи ново попълнение към гамата си от тези продукти, носещ името Electric Scooter 4 Pro.

Новият модел получава изцяло преработен мотор с мощност от 700W и батерия от 12400мАч. Тя осигурява пробег от около 45 километра при икономичен режим и до 25км/ч в спортен режим. Благодарение на използвания алуминий за конструкцията, тротинетка тежи 17 килограма и може да издържи до 120 килограма.

Въпреки, че запазва дизайна на своя предшественик, тротинетката е по-голяма на размери, за да позволи по-удобно пътуване. Удобствата продължават с магнитен порт за зареждане и гуми, устойчиви на пукане. Подобно на предишния модел, двуколесното разполага с LED светлини отпред и отзад и възможност за свързаност със смартфон.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 39 гласа.

Свързани новини

  • Евтин геймърски лаптоп от Xiaomi

    Xiaomi представи мощен лаптоп за игри, обозначен с индекс RTX 3060. Представянето на модела бе в Китай, а най-ентирисна е цената му $1 092. Общоприето ...
    09.09.2022
    7 622
    21