Отидете към основна версия

3 897 4

Sony представи върхов фотоапарат

  • sony-
  • a7-
  • a7r-
  • фотоапарат

A7R V дебютира с 61МП сензор

Sony представи нов безогледален фулфрейм апарат от серията A7R. Това е петото поколение на камерите от този модел, като той съчетава в себе си 61МП сензор, познат ни още от предходното поколение на A7R, но в съчетание с по-мощния процесор Bionz XR, който позволява по-добра работа.

Новата система може да бъде похвалена с подобрен автофокус, както и по-добра система за стабилизация. В допълнение фотоапаратът вече може да снима и 8К видео при 24 кадъра в секунда. Благодарение на новия процесор, камерата представя за първи път функцията “Human Pose Estimation”. Накратко тази функция може да разчете 20 различни пози и да прецени къде са очите на модела, за да фокусира в тях. Също така фотоапаратът вече може да различава различни обекти като животни, коли, влакове и други.

Стабилизацията вече е повишена от 5.5 до 8 стопа, а видеото е с неограничена дължина при 4К резолюция. По отношение на снимането, буферът побира до 585 кадъра, а максималната скорост е 10 кадъра в секунда. Слотовете са два на брой и приемат CFExpress Type A или UHS-II карти. Също нова функция позволява заснемането на 16 отделни кадъра в голям 240.8-мегапикселов кадър с помощта на изкустен интелект.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 18 гласа.

Свързани новини