Отидете към основна версия

4 524 13

Apple ще отложи пускането на новия евтин iPhone

  • iphone-
  • iphone se-
  • apple

Очаква се това да се случи през 2023 година

Нискобюджетните iPhone-и противно на всякаква логика са точно тези, които най-малко се продават. Така се случи с iPhone 5C, така се случи с iPhone 14 Plus и така се случи с последното поколение iPhone SE. Изглежда именно това е провокирало шефовете на Apple да размислят за новия iPhone и по-конкретно четвъртото поколение SE.

Според популярния анализатор Минг Чи Куо, Apple може да отложи премиерата на споменатия вече смартфон за 2024 година или пък дори да не предложи изобщо такова на своите клиенти. Според него, това ще намали разходите на компанията за разработки на ненужни към момента продукти и ще и помогне за преодоляването на кризата, която се очаква да настъпи през 2023 година.

Според информация от предходни източници, новият iPhone SE ще бъде разработен на базата на iPhone XR и ще разчита на дисплей с максимално тънки рамки, което само по себе си би увеличило цената му.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 9 гласа.

Свързани новини

  • Новият iPhone 15 ще стане по-автономен

    Тайванската компания TSMC, доставчик на процесори за Apple, днес започна масово производство на чипове, използвайки нова 3nm технология. Това вероятно ...
    03.01.2023
    15 909
    12