Отидете към основна версия

10 066 29

Това е новия безжичен 97-инчов OLED телевизор на LG

  • lg-
  • oled-
  • телевизор

LG OLED M3 предлага 4K 144Hz безжично видео и аудио

LG представи своя 97-инчов LG SIGNATURE OLED M TV (модел M3), първият в света потребителски телевизор с Zero Connect, безжично решение, способно да възпроизвежда видео и аудио в реално време до 4K 120Hz. Революционният нов OLED телевизор M3 осигурява превъзходно качество на картината и звука, както и по-голяма гъвкавост при инсталиране и свързване. С това зашеметяващо постижение на технология и дизайн, безжичният телевизор LG OLED 4K спечели наградите за иновации на CES 2023 в две категории.

За разлика от конвенционалните телевизори, където всички входни портове за свързване на външни устройства са разположени отзад или отстрани, M3 идва с отделна кутия Zero Connect, която безжично изпраща видео и аудио сигнали към кинематографичния 97-инчов екран на LG. Тъй като може да се постави далеч от телевизора, кутията Zero Connect спомага за създаването на по-чиста визуална среда за гледане без разсейване и дава на потребителите повече свобода да организират своето пространство.

Устройството е оборудвано с множество портове за свързване на често използвани HDMI устройства, като кабелни/сателитни приемници и игрови конзоли, и може също да се свързва безжично към съвместими звукови ленти, наричани саундбар, за по-богат, по-мощен звук и допълнително удобство без кабел. Заедно с предоставянето на повече свобода на потребителите да управляват своето пространство, M3 и неговата кутия Zero Connect позволяват на потребителите лесно да инсталират своя нов LG OLED телевизор без оплетени кабели.

Безжичното решение на LG използва най-съвременна технология, за да осигури надеждно видео и аудио предаване към OLED екрана на M3, което позволява на потребителите да се наслаждават на съдържание при 4K 120Hz и ясен звук без прекъсване или влошаване. За да осигури непрекъснато предаване на данни от приставката към телевизора, компанията е разработила алгоритъм, който незабавно определя оптималния път на предаване.

Алгоритъмът също помага за минимизиране на грешки или смущения при предаване, тъй като може да разпознае промени в самото пространство - като движението на хора или домашни любимци из стаята - и съответно да превключва пътищата. В допълнение, за максимална сила на сигнала, антената на приемника може лесно да се завърта и/или накланя, за да съответства на местоположението на телевизора.

Въпреки впечатляващия си размер на екрана, M3 се вписва безпроблемно в интериора благодарение на елегантния си дизайн. M3 и неговата вградена скоба прилягат плътно към стената без видима празнина, създавайки шикозна естетика на художествена галерия, която допълва изключителното качество на картината на телевизора.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 27 гласа.

Свързани новини