Отидете към основна версия

3 580 9

Ferrari пусна лимитирана химикалка за 60 хиляди лева

  • ferrari-
  • писалка-
  • химикалка-
  • montblanc

От нея ще бъдат направени само 599 броя

Когато става въпрос за аксесоари на Ferrari, то знаем, че цената със сигурност няма да е ниска. Поредното доказателство за това е последният аксесоар в продуктовата линия на италианците, който е разработен съвместно с друга луксозна компания – Montblanc. След като през 2021 година двата бранда си партнираха за луксозна серия писалки в чест на Енцо Ферари, сега отново виждаме аксесоар в подобен стил, но този път вдъхновен от лимитиран модел автомобил.

Както подсказва и името, Montblanc Ferrari Stilema SP3 черпи вдъхновение от лимитираната Daytona SP3. Новата писалка ще бъде направена в серия от 599 копия, всяко от което ще струва 30 800 евро или малко над 60 хиляди лева. Това е близо 110 пъти повече от писалката в чест на Енцо Ферари, която струваше около 550 лева.

Аксесоарът е направен от титаниева обвивка с уникален механизъм за пълнене на мастило скрит зад прозрачен червен елемент в задния край. От Ferrari казват, че дръжката е писалката е изключително балансирана и е идеална, както за писане, така и за скициране. По основата можем да открием още и бяло злато.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.

Свързани новини

  • Ferrari показа новия си болид!

    Ferrari показа новия си болид във вторник в базата си в Миранело. Амбициите на отбора от Формула 1 са новият автомобил да е на висотата на Red Bull сл ...
    14.02.2023
    1 543
    4