Отидете към основна версия

2 599 2

Разглобяването на "джобния" PlayStation Portal разкри слаб чип и трудности с ремонта (ВИДЕО)

  • playstation-
  • portal

Въпреки че устройството в момента се продава само в избрани региони поради голямото търсене, неговата производителност и възможности предизвикват дебат относно ролята му в преносимото пространство за игри

Скорошно разглобяване на PlayStation Portal разкри скрити проблеми, включително чип с недостатъчна мощност, който може да съсипе надеждите за превръщане на устройството в емулатор чрез модифициране. Видеото, режисирано от Джейкъб Р., показва сложния процес на разглобяване, който също така загатва за възможни проблеми с ремонта в бъдеще.

Проектиран като устройство, фокусирано върху дистанционна игра, PlayStation Portal върши работата си добре, но разглобяването показва ограничени възможности за модифициране и ремонт, което поставя под въпрос адаптивността и издръжливостта на устройството.

В момента PlayStation Portal е насочен към определена аудитория, но в бъдеще Sony планира да разшири възможностите му, като поддържа облачен стрийминг. Въпреки че устройството в момента се продава само в избрани региони поради голямото търсене, неговата производителност и възможности предизвикват дебат относно ролята му в преносимото пространство за игри. Вижте.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.

Свързани новини