Last news in Fakti

31 Януари, 2023 20:42 5 923 4

Sony разреши най-големия проблем на PlayStation 5

  • sony-
  • playstation-
  • playstation 5-
  • доставки

Доставките на конзолата са на път да бъдат нормализирани

Sony разреши най-големия проблем на PlayStation 5 - 1

Още от премиерата на PlayStation 5, Sony се сблъска с огромен проблем, който донякъде направи конзолата по-ексклузивна отколкото компанията вероятно дори е предполагала. Както вероятно знаете, през последните две години, технологичният гигант не успяваше да се справи с доставките на конзолата и тя често оставаше налична само за няколко минути след попълване на складовете.

Сега този проблем е на път да бъде разрешен и това изглежда е причина от Sony да се похвалят, след като от компанията обявиха нова рекламна кампания, която обещава увеличен брой доставки на PS5. От компанията не разкриват какви са промените, които са довели до нормализиране на доставките, но едва ли това е причина за бъдещите купувачи да се откажат от своята нова конзола.

Заедно с това Sony загатна и за появата на второто си поколение VR очила, които ще се появят на 22 февруари. Те пристигат с джойстици, които се поставят на ръцете за още по-реалистично изживяване. Предварителните поръчки за комплекта вече започнаха, заедно с игра Horizon Call of the Mountain.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госъ

    4 1 Отговор
    Че е прекалено скъп?

    Коментиран от #3

  • 2 Павка

    14 1 Отговор
    Третия епизод на сериала The Last of Us беше с гадни и дърти хомосексуалисти.
  • 3 емм

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Госъ":

    Затова след PS4 се отказах 😁

    Коментиран от #4

  • 4 Знайко

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "емм":

    Емулаторите умряха като средство за продаване на хардуер! Игрите се преместиха в Линукс и вече не ти трябва плейстейшън ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, може и с pc + emulator. Така че гигантите си вкараха автогол, опитвайки се да продават хардуер, чрез софтуерни органичения. Сега софтуера им ще рипа на всякакъв хардуер, дори НЕЗАКУПЕН ОТ ТЯХ! Браво на всички кракери, които си грижат да имаме какво да играем за без кинти!