Отидете към основна версия

31 491 6

Пуснаха евтини умни часовници за 70 лв.

  • archos-
  • умни часовници
Това не е първият умен часовник на компанията Archos, но е първият нискобюджетен модел - цената му е само $50 (приблизително 70 лв.). За тези пари компанията предлага устройство с 1.5-инчов черно-бял екран, който е без сензорно покритие.

Всички команди се задават с помощта на наличните бутони. Часовникът разполага още с Bluetooth модул, служещ за връзка с устройства, работещи с операционни системи iOS и Android. Батерията също е доста ефективна - издържа автономна работа до две седмици.

За онези, на които им се струва недостатъчно, от Archos предлагат още два модела. Първият е с цена $100 и е снабден с цветен сензорен екран. Батерията му издържа два дни. Другото предложение е оборудвано с eINK дисплей и струва $129.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Умни часовници и от Hewlett-Packard

    Още една компания се включи в разработката и производството на модерните напоследък умни часовници. Става дума за Hewlett-Packard, която поръча на ...
    05.08.2014
    2 538
    0
  • Направиха умните часовници и красиви

    Компанията Metawatch успя да докаже, че т.нар. умни часовници могат да бъдат и красиви. Главна заслуга за това има Франк Нуво - бивш дизайнер в Nok ...
    20.01.2014
    2 813
    2