Отидете към основна версия

5 428 15

Xiaomi пусна титаниев смарт часовник

  • xiaomi-
  • смарт часовник-
  • часовник

Компанията обещава до 15 дни живот на батерията

Xiaomi представи най-новото си устройство - Watch S4 Sport. Позициониран като първокласен смарт часовник, той се предлага с висока цена, която компанията оправдава с редица функции от висок клас.

Часовникът е изработен от титаниев корпус и защитен със сапфирено стъкло. Потребителите могат да избират между четири каишки - флуороеластомерна, силиконова, плетена и титаниева - за да отговарят на различни стилове и дейности.

Отличителна характеристика са възможностите му за гмуркане. Сертифициран от PADI и притежаващ водоустойчивост от 40 метра, компанията описва часовника като идеален за подводни приключения. Xiaomi си е сътрудничила със Suunto, за да включи усъвършенствани алгоритми за проследяване на спортни дейности.

1,43-инчовият OLED дисплей осигурява яркост, достигаща до 2200 нита за оптимална видимост на открито. Батерията е с капацитет 586 mAh и обещава до 15 дни без зареждане.

 

 

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 15 гласа.

Свързани новини

  • Xiaomi пусна джобен принтер за 100 лв.

    Новият продукт от Xiaomi представлява джобен фотопринтер, пуснат под марката Mijia. Новият Mijia Pocket Photo Printer 1S включва вграден набор от инст ...
    23.07.2024
    3 547
    2