Отидете към основна версия

9 653 19

"Премиум телефон от среден клас" и "безплатен круиз" вече не са оксиморони

  • xiaomi-
  • redmi-
  • промоция

Тези несъчетаеми на пръв поглед определения стават реалност с Xiaomi

Добре известен факт е, че Xiaomi стартира серията Redmi Note като бюджетна гама смартфони, но през последните две години марката се стреми да се утвърди и в по-високия клас мобилни устройства. Така с бранда Redmi, марката предлага оптимално решение за качествен и високопроизводителен смартфон, но на разумна цена. Един от оптималните варианти е Redmi Note 13 Pro + 5G. Това е смартфон, който предлага редица първокласни функции, но е позициониран в средния клас.

По-конкретно говорим за смартфон с нов 1.5K 120Hz извит AMOLED дисплей със сензор за пръстови отпечатъци под дисплея, IP68 устойчивост на прах и вода и 200MP сензор за основната камера. С други думи това е един от най-добрите смартфони от среден клас, които можете да закупите през 2024 година. Чудите се какво ще получите за парите си? В това отношение от Xiaomi са доста щедри. В кутията на Redmi Note 13 Pro + 5G ще намерите бърз адаптер за зареждане от 120 W, заедно с основни аксесоари като силиконов калъф.

Наред с всичко това обаче сега получавате и още нещо. За клиентите на марката у нас производителят е подготвил и една промоционална кампания, наречена “Лятно Mi е с Xiaomi”, в която наградите са наистина изкушаващи. Почивка в България или Дубай, средиземноморски круиз и парични ваучери са само част от наградите, които ще зарадват късметлиите. Но дори и да не сте сред тях, едва ли ще съжалявате, ако решите да си купите Redmi Note 13 Pro + 5G.

Този смартфон се усеща като изключително първокласен. Телефонът разполага с извита задна част и предна част с алуминиева рамка, не се усеща обемист в ръката и наистина, с тези симетрични извивки и първокласни материали няма да почувствате, че това е телефон от среден клас. Цялостният дизайн е много елегантен и минималистичен.

Издръжливостта е голям фокус при това устройство, като предната част включва Gorilla Glass Victus за по-добра защита от надраскване и подсилени ръбове на алуминиевата рамка за повишена устойчивост срещу изпускане.

Серията Redmi Note на Xiaomi е известна с това, че предлага впечатляващ хардуер, а Redmi Note 13 Pro + 5G надгражда тази традиция. Този телефон се захранва от MediaTek Dimensity 7200-Ultra или с други думи, независимо от натоварването, работи гладко.

Що се отнася до софтуера, Redmi Note 13 Pro + 5G работи с MIUI 14 от кутията, която е базирана на Android. Камерата, както вече споменахме, също е впечатляваща. Redmi Note 13 Pro + 5G идва с 200MP основна камера с бленда f/1.65 и 1/1.4-инчов сензор. В допълнение към това, Redmi Note 13 Pro + 5G предлага 8MP ултраширока камера и 2MP макро сензор. Отпред ще намерите 16MP "селфи шутър".

Така ще можете да направите изключително впечатляващи снимки по време на вашите екскурзии. А за да спечелите такава до Дубай или пък да снимате от борда на луксозен круизен кораб, просто трябва да си купите продукт от сериите Xiaomi, Redmi Note, Redmi и POCO до 30-и септември и да се запишете за участие в промоционалната игра. Вижте пълна информация за кампанията тук - https://xiaomi-bulgaria.bg/promotion/

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.

Свързани новини