Отидете към основна версия

1 378 2

Porsche разпродаде специална серия кафемашини като топъл хляб

  • porsche-
  • 911-
  • кафе машина

Специалната серия бе разпродадена за няколко часа

Porsche и La Marzocco, две емблематични марки в своите области, обединиха усилията си, за да създадат лимитирана серия кафемашини за еспресо. Резултатът от това сътрудничество е Porsche x La Marzocco Linea Micra, която се предлага в два зашеметяващи дизайна: Slate Grey и Martini Racing.

Изданието Martini Racing, ограничено до 911 бройки, беше разпродадено за един ден, което показва огромната привлекателност на това партньорство. И двата модела се отличават с елегантен дизайн, вдъхновен от емблематичните спортни автомобили на Porsche, с въртящи се копчета, напомнящи на селекторите на режимите на шофиране на Porsche, и дисплей за налягане, наподобяващ оборотомер.

Linea Micra е високопроизводителна еспресо машина, способна да произвежда кафе с професионално качество. Тя се отличава със система с два награветаля, интегрирана групова глава и усъвършенстван контрол на температурата. Сътрудничеството с Porsche обаче добавя премиум докосване, с отличителен стил и по-висока цена.

Въпреки че Porsche x La Marzocco Linea Micra може да е луксозен артикул за любителите на кафето, той подчертава нарастващата тенденция на сътрудничество между луксозни марки и лайфстайл продукти.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.

Свързани новини