Отидете към основна версия

5 161 27

Опитва ли някой да легализира педофилията? (ВИДЕО)

  • александър сиди-
  • педофилия-
  • сзо

Крайната либерализация на обществото не е нещо, което ние от ВМРО ще позволим с лека ръка да се случи, заяви Сиди

Александър Сиди

Разбира се, никой няма да направи юридически документ, в който да каже "от утре педофилията е разрешена, инцестът е разрешен". Няма нормален човек в света, който да го направи. Тези кръгове обаче, които активно натискат да променим начина, по който мислим, да променим начина си на общество, да вкараме трети, пети, двадесети пол само и само да вземат още някой лев от някой грант. Те по всякакъв начин се опитват да прокарат идеи, които нямат нищо общо със смисъла на това, за което говорим. Такъв е примерът с Истанбулската конвенция. Това каза в студиото на ФАКТИ депутатът от ВМРО Александър Сиди във връзка с позицията на партията по евентуални прекласификации на диагнозите на СЗО, касаещи педофилията.

"С понижаването на класификацията на това психическо разтройство се отваря вратата към дебат за това, че щом това не е толкова лошо, в един момент то може да бъде и добро. Исканията за гей бракове, парадите, по някакъв начин се намалява "тежестта" на това да си педофил. Всички тези неща водят до едно и също - либерализация в мисленето на хората и да бъде унищожено традиционното християнско семейство. Крайната либерализация на обществото не е нещо, което ние от ВМРО ще позволим с лека ръка да се случи", коментира Сиди.

По каква алтернатива на Истанбулската конвенция работи парламентът, какви са прогнозите за вота на недоверие, какво мисли депутатът за предложението на БСП парламентът да не излиза във ваканция и още за проблемите в сигурността, гледайте във видеото:

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини