Отидете към основна версия

7 304 28

Силвия Кацарова: Описах живота си в книга, за да вдъхна вяра у хората (ВИДЕО)

  • силвия кацарова-
  • мой сън-
  • автобиография

Последната песен на изпълнителката се казва "Живот като на кино"

Описах живота си в книга, защото хората имат една представа за Силвия Кацарова, а сега искам да им предложа моята история, моя живот. Погледнах през един друг ъгъл, моите размишления, събитията, през които съм преминала, изпитания и каква е поуката от тях. Вярата може да промени живота на всички ни, ако човек е достатъчно интелигентен и търси причината за нашето пребиваване на тази земя. Това каза в студиото на ФАКТИ певицата Силвия Кацарова.

„Вече можем да намерим литература за нашето духовно израстване, мисля, че живеем в много хубави времена. В нашето време въобще нямаше този термин „езотерика“, пътувахме из Европа и влачехме книги, но исторически и художествени.

Искам да вдъхна доверие и вяра у хората, че има чудеса. Те се случват благодарение на нашите мисли, които ние кодираме във Вселената и на принципа на бумеранга. Човек като стане сутрин и се зареди положително, с усмивка тръгне към деня, вярвайте много хубави дни ще имате през живота си“, казва изпълнителката, която в края на ноември направи и концерт промоция на книгата си.

„Не ми беше лесно да започна да пиша, някак нямах желание да се върна в миналото си, отново да изпитам всички неприятни преживявания, но кой няма такива? Трябва да ги приемаме много по-борбено, да минаваме през тях победоносно.

Включила съм доста лични моменти, за да покажа как човек може да излезе от неприятни ситуации, как се случват чудеса, но ние трябва да ги поискаме от Вселената, да ги кодираме мисловно. Започнах да кодирам половин година назад посланието за успешна книга и тя просто се изля в съзнанието ми. Сядах с голямо удоволствие да пиша, с желание, с молитва към моите ангели да ми дадат най-вече творческо вдъхновение“, разказа Силвия Кацарова за процеса на писането.

„Животът наистина е филм и ние играем роля. Това човек го осъзнава на една зряла възраст. Простила съм на всички, чиято роля е била да ме накарат да почувствам мъка, обида. Наистина е игрален филм, всеки си изиграва ролята, за да си научи уроците“, разкри тя.

„Отне ни почти 10 години с LZ да стигнем до средствата за масова комуникация и най-вече телевизията. До 1981 г. имахме срещи с публиката и всички много ни обичаха, вече бяхме известни. Информацията се носеше от уста на уста.

Музиката върви успоредно с духовността и осъзнаването. Последната песен, която записах по музика на моята дъщеря Теди Кацарова и по прекрасния текст на Ангел Симеонов - „Живот като на кино“.

„Хората са обезверени, депресирани, колкото и да работят. Ето, аз нямам пенсия, много колеги нямат също. За нас трябва да има друг закон както са пилотите, военните. На концерта си имах цветя от премиера, от президента, от меценати, от кой ли не, а Министерство на културата въобще не отрази, че Кацарова прави 45 години на сцената. Никога не са ме подкрепяли“, призна тя.

*За всички, които са прочели книгата "Мой сън..." и имат въпроси към Силвия Кацарова, може да ги изпращате на editors@fakti.bg или на Фейсбук страницата ни. Изпълнителката е готова да отговаря на тях в следващо участие.

Целия разговор с певицата гледайте във видеото:

Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.

Свързани новини