Отидете към основна версия

11 410 86

Готи: Божков може да пребори статуквото (ВИДЕО)

  • георги георгиев - готи-
  • бно-
  • българско лято-
  • васил божков

По наши проучвания сме около тези 4%, коментира председателят на БНО

Ние винаги сме били за антисистемното управление. Не се припокривахме на 100% с "Българско лято" с това, че ние бяхме малко по-крайно националистично настроени. Но и г-н Божков е против системата. Борим се да премахнем това статукво. Няма компромиси в нито една от точките. Програмата му е съгласувана и с нашия екип. В основата на приоритетите ни е модерно здравеопазване, достъпно за всеки от нас. Това заяви в студиото на ФАКТИ председателят на БНО Георги Георгиев - Готи.

Според него проблемът в здравната ни система е, че парите не са изразходват по правилен начин. "Здравето и образованието са на първо място за нас", каза той.

"Аз още от септември съм обиколил почти всички от малките партии и сме разговаряли да правим някаква по-голяма коалиция, обединение, само че до датата на внасяне на документи всеки се правеше, обещаваше. Мога да кажа, че с малките партии по -трудно се преговаря. Винаги съм искал БНО да бъде обединение от експерти, кадърни хора, които не са участвали във властта. Това важи и за партията на г-н Божков. В Дубай с него редихме листите, анализирахме кой може, кой не може", разкри Готи.

"Много непознати от България и чужбина ми пишат да заявят подкрепата си за нас. И те като нас виждат в лицето на Васил Божков един силен човек, който може да се пребори с въпросното статукво и да въздаде справедливост", каза той и допълни, че вярва, че всички обвинения срещу Васил Божков ще паднат.

"Защо ни няма в социологията, дори с 0,5, хипотетично, дори с миниатюрни цифри. Защото ние се борим срещу тази съвкупност, държавният апарат не е само прокуратура, обвързани са и медии. По наши проучвания сме около тези 4%. Има още време - всичко може да се случи и да се обърне каруцата и от най-малкия камък", коментира той.

Целия разговор с Георги Георгиев Готи гледайте във видеото:

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 35 гласа.

Свързани новини