Отидете към основна версия

1 707 1

Тръмп: Дайте вода! Вода, моля... (Видео)

  • доналд тръмп-
  • митинг-
  • президентски избори-
  • сащ-
  • лекарска помощ-
  • републиканци

Кандидатът за президент се притече на помощ на свой симпатизант

Снимка АП/БТА

Доналд Тръмп прекъсна критичната си тирада, насочена срещу Хилари Клинтън, по време на митинг в понеделник, за да повика лекар за свой симпатизант в тълпата, който очевидно се нуждаел от медицинска помощ. За невероятния жест на алтруизъм съобщи изданието The Hill.

„Може ли да дойде лекар, моля?“, попита Тръмп по време на митинга в Ашвил, Северна Каролина. „Лекар. Лекар, моля. Тук е около 100 градуса, приятели. Много благодаря. Ние обичаме нашите поддръжници, нали? Нека ѝ подадем ръка. Дайте малко вода, моля? Вода, моля?“, викаше републиканският кандидат за президент, докато вървеше през тълпата.

Той се качи обратно на сцената, едва след като хора от предизборния му щаб се притекоха на помощ на нуждаещата се жена.

„Ето на това се казва страхотен поддръжник, невероятна личност, която е тук от много време и аз искам да ѝ благодаря“, заяви Тръмп от трибуната.

"Независимо дали е поддръжник или не, ние ще се погрижим за нея. Тук е доста горещо приятели. Тук е доста горещо“, продължи да напява Тръмп.

Инцидентът стана ден след като Хилари Клинтън „припадна“ след възпоменателната церемония за жертвите от 11 септември в Ню Йорк.

От щаб квартирата на Клинтън първоначално заявиха, че тя е прегряла, но по-късно излязоха с версията, че кандидатът на Демократическата партия е болна от пневмония.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини